Epi(phyt)e

Plants that phyt everywhere.


 

Heb je niet echt supergroene vingers maar toch een zwak voor mooie planten? Dan is een Epiphyte misschien wel perfect voor jou, ze zijn super stijlvol, mooi en vragen niet veel verzorging!

Sofie ontdekte deze ‘luchtplantjes’ op een roadtrip door Californië waar ze in de natuur groeien en werd meteen verliefd. Epiphyte, ook wel ‘luchtplantjes’ genoemd hebben geen wortelen en hebben enkel daglicht nodig en nu en dan wat water. Het leuke is dat ze in heel veel verschillende vormen en groottes voorkomen en eruit zien als levende kunstwerkjes.

Na hun roadtrip ging Sofie in België onmiddellijk op zoek naar deze unieke plantjes, maar kon ze nergens vinden en zo kwam ze op het idee om ze zelf te importeren. Ze wilde ervoor zorgen dat iedereen een mooi ‘luchtplantje’ in huis kan hebben en opende haar eigen webshop ‘Phyt'.

De plantjes vragen niet veel verzorging, ze hebben vooral daglicht nodig en je hangt ze het best dicht bij een raam maar niet rechtstreeks in het zonlicht. De hoeveelheid water dat ze nodig hebben hangt af van plantje tot plantje. Gelukkig vind je op hun website alles wat je moet weten over de plantjes en hun verzorging, dus no worries!

En om de plantjes nog leuker te maken, verkopen ze ook super mooie accessoires om ze op te hangen! Dus ben je zelf op zoek naar een leuk plantje of wil je iemand verrassen bekijk dan zeker de webshop, je hebt al een plantje voor slechts 6 euro!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING