Escape Games

Lukt het jou te ontsnappen?


 

De klok staat op 60 minuten en de deur wordt afgesloten. Daar sta je dan. Geen idee waarin je bent terecht gekomen. Hoe geraak je hier in godsnaam uit?

Maak kennis met een Escape Game of Escape Room, een kamer of omgeving waarin je (met een groep mensen) wordt opgesloten en waar puzzels en raadsels aanwezig zijn die je moet zien te ontdekken en oplossen om de kamer binnen een bepaalde tijd te verlaten. Pretty scary, right?

Escape Rooms zijn in korte tijd enorm ontzettend populair geworden in België en Nederland, maar ook in de rest van Europa: elke stad kent wel 1 of enkele Escape Rooms. Niet voor niets zo succesvol, want het is een nieuwe vorm van vermaak die wellicht een beetje angstig aandoet, maar wel zeer spannend en uitdagend is!

Leuk als teambuilding, personeelsuitje, voor een bacheloret(te) party of om te organiseren voor en met je vrienden of familie. Elke Escape Room is weer anders, vaak kun je kiezen uit verschillende moeilijkheidsniveaus, een thema alsook het aantal personen waarmee je naar binnen gaat. Bekijk hieronder onze lijst met enkele Escape Rooms in België en Nederland, klik door naar de websites en je vindt er alle informatie. Succes met ontsnappen!

Escape Rooms België

Antwerpen: Antwerp Clue / Room of Riddles / Out of the Box / Bazaar Miljaar
Brugge: The Big Escape
Brussel: 60 minutes / The Escape Hunt
Gent: Escaperoom Gent / Locked / Escape The Freak Show
Leuven: Locked

Via de Escape Room Pagina en Escape Games Belgium vind je een overzicht van nog meer Escape Rooms in België.

Escape Rooms Nederland

Amsterdam: Escape Room Red Light District / Room of Riddles
Breda: Prison Escape (ontsnap uit een echte gevangenis!) /  Escape Room Brabant
Bunschoten: The Escape Room
Den Bosch: Escape Room Den Bosch
Rotterdam: Escape 010 / Break Out Rotterdam
Utrecht: Escaping
 

Via Escape Rooms Nederland vind je een volledig overzicht.

Oh, en mocht je binnenkort op citytrip gaan naar een andere Europese stad, zoek dan zeker op voorhand uit of er een Escape Room is, plezier gegarandeerd!

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO