Facet by Atelier Pierre

Geometrische objecten van beton.


 

De nieuwe Facet collectie van het Belgische Atelier Pierre bestaat een reeks geometrische woonaccessoires, gemaakt van beton in subtiele kleurtjes. Je geeft je interieur er een eigentijdse, minimalistische look mee en combineert bovendien het praktische met het decoratieve. Nice!

Voor de Facet collectie haalde Atelier Pierre inspiratie uit het Verre Oosten. Vooral Origami, de Japanse plooitechniek fascineerde en triggerde de designers hierbij. Het resultaat? Eigentijdse woonaccessoires in zachte kleuren als blushroze en tropisch groen, waarbij de kleurpigmenten verwerkt zijn in het beton.

De Facet collectie is multifunctioneel. Zo wordt een vaas een wijnkoeler, kan een pennenbakje dienst doen als aperitiefschaaltje, en past zowel een mini-cactus als een theelichtje in het kleine zeshoekje. De verschillende objecten zijn combineerbaar, stapelbaar en multifunctioneel. Je kunt er dus zelf creatief mee aan de slag gaan!

Atelier Pierre is een designstudio uit Wevelgem  dat jonge designers de kans geeft om een eerste collectie woonaccessoires te ontwikkelen. Zo zijn er al verschillende ontwerpen op de markt gebracht onder de naam van Atelier Pierre, zoals de noRdic range en de schattige Nijntje Mood Lamp. De Facet collectie is de eerste collectie dat tot stand gekomen is in kader van het 5x5 project van Designregio Kortrijk.

Je shopt de Facet collectie van Atelier Pierre o.a. bij Finn Concepts, prijzen vanaf €6,95.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING