Fall Fashion Trends 2018

7x najaartrends om naar uit te kijken.


 

Terwijl we nog volop van de zomer aan het genieten zijn, blikken we al even vooruit op de belangrijkste modetrends voor dit najaar. Je kan beter maar goed voorbereid zijn, nietwaar? En met zoveel mooie modetrends is het helemaal niet erg om uit te kijken naar donkerdere dagen. Daarom de meest gespotte catwalktrends op een rijtje zodat je ook na de zomer er fashionable zal bijlopen.

Animal Kingdom
Dierenprintjes zijn al een paar jaar hot in modeland, en gelukkig blijft deze trend nog wel even duren. In vrijwel alle najaarscollecties van de grote merken hebben we deze trend gespot op de catwalk. Kleding in het najaar van 2018 mag druk, groot en lang zijn. Draag bijvoorbeeld een maxi-dress met luipaardprintje, welke je gerust kan combineren met een zebra jasje. Mix en match your favorite animals!

Check Mate!
Hoe drukker, hoe beter. Dat blijkt het motto te zijn in modeland anno nu. Naast dierenprintjes hebben we ook geruite patronen gespot op de catwalk, vaak in opvallende kleuren maar ook in sober grijs, zwart of wit. Kies voor een geruite pantalon, rok of blazertje (of combineer het met elkaar) en je zet iedereen schaakmat met je outfit!

Leather Weather!?
De little black dress wordt dit najaar de little leather dress. Of maxi leather dress. Je doet hier niet alleen jezelf een plezier mee, je partner gaat dat ook zeker leuk vinden. En alhoewel we er voorlopig nog niet aan willen denken: er komen toch echt weer koude dagen aan. Ideaal om dan een leren kledingstuk aan te doen.

Zorro 2.0
Zorro blijkt in 2018 een enorme trendsetter te zijn. Je mantel mag je dus in je kleerkast laten hangen, een grote cape of omslagdoek houdt je dit najaar warm. Het leuke aan een cape is dat je de voorzijde kan laten openhangen waardoor de rest van je outfit zichtbaar wordt. Nice!

Turn on the Tweed
Chanel tweed is nooit uit de mode geraakt, en ook komend seizoen gaan we deze grove, wollen stof weer veel zien. Voor wie een echt Chanel mantelpakje te duur is, no worries... Vrijwel alle grote modeketens zullen dit jaar tweed gaan verkopen.

Zacht als zijde…
Zijde is niet alleen supermooi, het zit ook nog eens supercomfy. Het voelt alsof je de hele dag in je pyjama rondloopt en daar heeft niemand iets op tegen, toch? Zijden (maxi) jurken, blouses, pantalons, maar ook zijde verwerkt met wol of kasjmier in een pull. Love it!

Logo: the bigger, the better!
Merken mogen opvallen, want: hoe groter, hoe beter! Sweaters met grote logo’s kan je nu vast gaan shoppen (of ervoor gaan sparen) want je gaat ze dit najaar overal zien. Of het nu van Levi’s, Givenchy, Fendi of Balenciaga is, show it!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS