Flowers for Spring!

5x fleurige Instagram accounts.


 

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram; een plekje op het web waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van inspirerende accounts. En wij willen jou graag inspireren met de meest inspirerende Instagrammers…

Speciaal voor de lente die nu begonnen is, dit keer 5 fleurige Instagram accounts:

@GEORGIESTCLAIR
Deze Amerikaanse kunstenares en illustrator deelt op haar Instagram account elegante composities, vaak met een hoog fashion gehalte. Ook op haar blog vind je prachtige creaties.

@RUNNERKIMHALL
Een account om bij weg te dromen… Je vindt er niet alleen fleurige composities, maar ook andere plaatjes waarbij zoetigheid en pasteltinten centraal staan.

@LOVELIMZY
Dat Moeder Natuur zoveel moois te bieden heeft, bewijst het account van kunstenares Lim Zhi Wei. Met enkele bloemenblaadjes, takjes en een paar schetsen creëert ze prachtige kunstwerken en plaatst deze op haar Instagram account.

@JENERLYS
Onder het motto ‘the art of playing with nature’ laat ook Jennifer Erlys met alledaagse takjes, bloemetjes, besjes en blaadjes zien wat voor moois de natuur te bieden heeft, ze creëert er abstracte composities mee.

@SISTERGOLDENSHOP
Op dit Instagram account vind je de mooie productjes langs komen uit de gelijknamige bohemian inspired webshop van Brooke en Vicki. Mama Vicki heeft zich ontpopt als bloemenkunstenares en haar vrolijke creaties zie je ook op dit account langskomen.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF?