Free Art Print

Freebie: New Year's Poster

Gratis poster voor het nieuwe jaar!


 

Na Het Poster Project, onze gratis te downloaden cadeaulabels en kerstposter is het nu tijd voor een nieuwe freebie! Dit keer een poster met een mooi voornemen voor het nieuwe jaar: 'Let new adventures begin', speciaal ontworpen voor Told You So!

Creatieve duizendpoot Kathy De Wit illustreerde deze poster met de tekst 'Let new adventures begin'. Eerder spraken we over Kathy's TypeToTable project waarbij ze in 2015 een jaar lang elke dag een ingestuurde quote op een tafel schreef en dit met haar volgers deelde op Instagram. Kathy geeft lessen Beeldende Kunsten aan kinderen in het DKO, daarnaast ook workshops (o.a. in Plantin Moretus Museum) en creëert ze de mooiste kalligrafie, handlettering en illustraties in opdracht. Al dit moois kun je volgen op haar Instagram account. Benieuwd naar meer? Neem dan zeker ook een kijkje op haar website!

DOWNLOAD FREE ART PRINT
'LET NEW ADVENTURES BEGIN'

 


 

Be aware! Door de poster te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief. Deze poster is enkel voor persoonlijk gebruik en mag niet gereproduceerd worden. For personal use only!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + FREEBIES