Freebies voor 2016!

Gratis te printen jaarkalenders en planners voor het nieuwe jaar.


 

Op Pinterest vind je talloze links naar blogs die gratis jaarplanners en (verjaardags)kalenders aanbieden. We selecteerden enkele mooie en praktische planners. Even downloaden en printen (thuis of in de copyshop) en voilà: 2016 zal georganiseerd van start gaan!

My Scandinavian Home
Een cadeautje van de sympathieke Nicola van de populaire interieurblog My Scandinavian Home aan al haar volgers en lezers: een gratis jaarkalender met kalligrafie en pasteltinten. We like! Download en print de kalender hier.

Delineate Your Dwelling
Een andere jaarkalender met de poplulaire kalligrafie stijl is die van Amy van Delineate Your Dwelling. Via deze link kun je de kalender downloaden.

Wendaful
Wens je iets meer kleur? En in 1 overzicht het volledige jaar te zien? Dan is deze jaarkalender van Wendaful wellicht iets voor jou! Je vindt de kalender hier.

This Little Street
Vrolijke illustraties kenmerken het werk van Audrey Smit van This Little Street. Ook zij bracht een kleurrijke kalender uit die je huis of bureau zal doen opfleuren!

Short Stop Designs
Bij Short Stop Designs vind je deze hand geïllustreerde jaarkalender die je zowel in normaal formaat als in ‘landscape’ kunt printen, je vindt de link hier.

Smäm
Sara Woodrow van Smäm – Art & Design heeft een prachtig geillustreerde jaarkalender voor 2016 uitgebracht. Ik heb hem zelf al gedownload en geprint. Just love her work!

Oh So Lovely Blog
Op de Oh So Lovely Blog van Audrey vind je 1 kalender in 20 verschillende designs! Via deze link kun je kiezen welke je het mooist vindt.

Cocorrina
Deze stijlvolle en minimalistische jaarkalender druk je het best af op dik (ruw) papier voor het allermooiste resultaat. Je vindt de kalender hier.

Vanessa Quijano
In de webshop van Vanessa Quijano vind je tal van toffe kalenders en posters. Ook zij ontwierp een gratis te downloaden kalender, de Tree Calendar. Om deze te downloaden, dien je je wel eerst aan te melden op haar nieuwsbrief!

Studio Lala
Ook Studio Lala (waar we eerder over schreven) biedt geregeld gratis feestprints aan, zo ook deze mooie kalligrafie kalender die je ingekleurd of in zwart-wit kunt downloaden en printen (zo kun je zelf creatief aan de slag met waterverf!) Schrijf je hier in op de Studio Lala nieuwsbrief en ontvang de kalender in je mailbox.

Let wel: alle kalenders zijn enkel voor persoonlijk gebruik!

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + FREEBIES + DIY