Gallery Van Kan

Limited Edition Art Photography.


 

Gallery Van Kan is een nieuw concept in de wereld van de fotografie. Een galerij die talentvolle fotografen, bekend en minder bekend, de kans biedt zich te uiten in de artistieke wereld. En waar je als bezoeker de kans krijgt om een uniek stuk aan een aantrekkelijke prijs aan te schaffen. Klinkt veelbelovend… en dat is het ook!

Ludwig Van Kan is oprichter van deze nieuwe gallery waar je zowel online als offline terecht kunt voor deze unieke en persoonlijke kunstservice. Hij is zelf een gepassioneerd fotograaf en startte zijn passie way back in het analoge tijdperk. Met Gallery Van Kan probeert hij de kloof te dichten tussen enerzijds de galerijen waar een kunstfoto duizenden euro’s kost en anderzijds de goedkopere foto’s die je bij iedereen in huis ziet hangen.

Bij Gallery Van Kan vind je werken van o.a. Peter Nackaerts, Stanneman, Paul De Keyzer en José Vereecken. Iedere fotograaf heeft een eigen passie, een eigen stijl en eigen techniek, vaak een combinatie van analoog met digitaal. Dit levert een zeer uiteenlopende collectie op, van mancave en urban tot black & white en artistic nude. Voor elk interieur wel een passende foto!

Alle kunstfoto’s uit de galerij zijn high-end afgewerkt op acrylglas met een dibond achterwand en aluminium ophangkader. De werken worden uitgebracht in de grote formaten 60 x 90, 80 x 120 en 100 x 150. Ook custom made afmetingen zijn mogelijk, afhankelijk van het budget van de klant. Alle kunstfoto’s worden bovendien in een beperkte oplage uitgebracht, dus bij aankoop ben je verzekerd van een echt collectors item!

De fysieke Gallery Van Kan is gevestigd in Ranst en open op afspraak, online kun je 24/7 terecht. Moeilijk om (online) een foto uit te kiezen? Ook daar heeft Ludwig iets op bedacht! Hij biedt een persoonlijke kunstservice aan huis waarbij een foto naar keuze op de muur geprojecteerd wordt om te zien of het werk en/of de grootte in je interieur past.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING