Get It Girl!

5 tips voor boss babes.


 

Babe, you got this.
Van meisjes met dromen tot vrouwen met succes. Voor dit boek zijn auteurs Martje en Emilie op zoek gegaan naar de levenslessen van jonge vrouwen die een succesvol en gelukkig leven leiden. Hiervoor werden 20 inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders geïnterviewd en om advies gevraagd. Een boek met handvatten die je kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar!
Babe, you got this. Martje Haverkamp & Emilie Sobels €17,99 via bol.com

Get it Girl – free printable!
Een (thuis)werkplek opfleuren kan gemakkelijk en gratis met deze free printable ‘Get it Girl’ van blogster Molly voor The Crafted Life. Even downloaden, printen, ophangen en voilà,  jouw reminder dat je alles kan bereiken hangt voortaan aan je muur... Get it, girl!

The Gentlewoman
The Gentlewoman is een halfjaarlijks tijdschrift voor ‘modern women of style and purpose’. Met spraakmakende interviews, prachtige fotografie, boeiende columns, fashion en cityguides. Een tijdschrift met een perfecte harmonie van esthetiek en inhoud, wat mij betreft. The Gentlewoman is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en online via The Gentlewoman e-shop.

Paperie
In onze drukke leventjes met de gsm in onze hand of aan de laptop mogen knappe notitieboekjes en fraaie schrijfwaren toch ook zeker niet ontbreken. Stationery, we love it! Bij Paperie vind je heel veel van dat papieren geluk, van stijlvolle agenda’s tot originele kaartjes. Deze pennenzak met de quote "I'm the #girlboss here" is mijn favoriet en uitermate geschikt voor elke #girlboss!
www.paperie.shop

#BossBabe
Ok. Het mag dan wel zeer Amerikaans zijn, inspiratie vind je toch zeker wel op dit online platform. #BossBabe is een lifestyle platform waar ambitieuze millennials en business-minded vrouwen terecht kunnen voor tips, adviezen en inspiratie rond carrière, privé en de combinatie ervan. Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief of volg het Instagram account voor inspirerende, funny en wijze quotes!
www.bossbabe.me

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO + TO FOLLOW