Geurkaarsen 2016

9x zalige geurkaarsen voor ieders budget!


 

De kerstboom staat (binnenkort weer) op punt, een leuke film staat klaar om bekeken te worden, een dekentje en een warm drankje binnen handbereik. Wat ontbreekt er nog? Juist, een sfeervolle kaars om dat allemaal te ondersteunen! Hieronder een selectie van 9 zalige geurkaarsen, tested and approved by me!

Jo Malone - Orange Bitters Candle
Eens de kerstsfeer het land weet te bereiken, heb je wel zin om een gezellige kaars te kopen. Klinkt dit jou bekend in de oren? Wel, in dat geval zijn er een aantal merken zoals Jo Malone die je moet overwegen in jouw wishlist. Hun feestelijke Orange Bitters kaars met gesuikerde sinaasappel en een vleugje mandarijn is zeker en vast een goed voorstel voor jouw lijstje!
O.a. te koop bij Senteurs d'Ailleurs te Brussel en online via  €150

Yankee Candle - All is bright
Een kaars hoeft niet altijd 'een rib uit mijn lijf' - duur te zijn. Yankee kaarsen zijn op zijn minst even populair als hun iets duurdere collega's zoals die bijvoorbeeld van Jo Malone en Diptyque. Verwacht je aan een wonderlijk geurenspektakel van sprankelende citrus op een ondertoon van warme muskus, een ideale kerstgeur!
Te koop via Wander and co. €12,95

Zolea - Green Tea
In de webshop van blogster Zolea kan je ook een ecofriendly kaars aanschaffen. Verschillende geurtjes zijn er te verkrijgen: een zoete Cotton Candy, eentje met Green Tea of ga je toch voor een Lavendel - Vanilla? De kaarshouders zijn overigens van gerecycleerde wijnflessen gemaakt. Een topinitiatief dus, en 100% Belgisch!
Te koop via Zolea €12,50

The Ritual of Light - Rituals
The Ritual of Light is de gelimiteerde collectie van Rituals. Met deze geurkaars kun je wel 50 uur (!) genieten van een verfijnde en verwarmende geur van kaneel met zoete sinaasappel.
Rituals €18,50

SELF - Delicate Scented Candle  
Het Belgische en 100% natuurlijke topmerk Self heeft haar assortiment weer verder uitgebreid. Volledig in het thema van jouw welverdiende me-time: deze Delicate Scented kaars met de bekende en zeer eigen Self geur. Zalig!
Via Natural Self webshop 28.57

Diptyque - Un Encens Étoilé
Ook dit jaar heeft Diptyque haar bestseller kaarsen in een feestelijk jasje gestopt. Kies je voor, mijn favoriet, de groene La Rois Sapin Candle (dennengeur), de rode Epices et Délices Candle (kruidengeur) of de blauwe Un Encens Étoilé Candle (wierookgeur)? Voor de diehard fans van het merk is er ook nog de grotere Baies kaars, eentje voor binnen en buiten. Limited edition uiteraard en eentje waaraan een hoger prijskaartje hangt.
O.a. te koop bij Senteurs d'Ailleurs te Brussel of online via Diptyque webshop €60

Bella Freud - Je t'aime Jane
Handgemaakt in Groot-Britannië ruikt de Je t'aime Jane geurkaars (vernoemd naar Jane Birkin) van Bella Freud naar zoete tijgerlelies in volle bloei. Afgetopt met wat frisse groene bladeren is dit matte zwarte glaasje een feestje voor in huis!
Via net-a-porter €50

P.F. Candle Co. - Campfire Special
Het echtpaar Kristen en Thomas uit Los Angeles maakt onder de naam P.F. Candle Co. geurkaarsen en huisparfums. Deze handgemaakte Campfire Special geurkaars brengt een kampeertripje naar je thuis! Rook, pijnbomen en aarde zijn de basisgeuren verwerkt in deze soyawax, samen met verrassende vleugjes framboos en vanille zorgt deze kaars ervoor dat je je aan een kampvuur waant!
Via Rewind €16

Tine K Home - Moroccan Rose
Creëer een rustgevende sfeer in huis door het aansteken van de Moroccan Rose geurkaars van het Deense interieurmerk Tine K Home. Door de sobere, strakke verpakking is deze geurkaars bovendien een lust voor het minimalistische oog!
Via VT Wonen webshop €14,99

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + INTERIOR + SHOPPING + WANNAHAVES