Glorious Lou

De zachte wereld van mama Ine.


 

Uit liefde voor haar kinderen en respect voor de natuur startte Ine Verstaen in 2012 het lifestyle merk Glorious Lou, vernoemd naar haar tweede kindje, Mona Lou. Naast de zachtste babykleertjes, slabbetjes en slaapzakjes bestaat de collectie van Glorious Lou ook uit tal van praktische producten als beschermhoezen voor maxi cosi’s, aankleedkussens, toiletzakken en tissueboxen.

De collectie van Glorious Lou is grotendeels op te delen in 3 hoofdthema’s: Peach Poppies, Cinnamon Sparkle en Sky Blue. Vooral van deze laatste zijn wij fan (for little boys!) Voor alle producten geldt dat het kwaliteitsvolle producten zijn die allemaal superzacht aan voelen. Gemaakt van biologisch katoen dat geteeld is zonder pesticiden en gesponnen is zonder chemicaliën.

De keuze voor het gebruik van biologisch katoen voor de collectie van Glorious Lou vond Ine heel logisch aangezien haar 3 kindjes als baby heel gevoelige (atopische) huidjes hadden die – als ze niet goed verzorgd werden – snel last hadden van droge, rode, kriebelige plekjes. Met biologisch katoen dat vrij is van irriterende of schadelijke kleurstoffen, voorkom je dit!

Naast de verschillende verkooppunten in België en Nederland is er ook een Glorious Lou webshop waar je alle producten kunt bestellen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om bij je thuis een Gorious Lou Party te organiseren voor jezelf en je vriendinnen, kijk voor meer informatie op de website van Glorious Lou.

Prijzen van de Glorious Lou producten variëren van €11,95 (washandje) tot €74,95 (voetenzak). Verzendkosten via de webshop zijn voor België €5,50 en Nederland €8.

DEEL DIT BERICHT