Cabanas No Rio

The Great Escape: Cabanas No Rio

Voor de natuurliefhebber die nood heeft aan wat rust is dit de ideale hideaway…


 

Cabanas No Rio is een project van architect Manuel Aires Mateus waarbij hij twee oude vissershutten wilde ombouwen tot idyllische verblijfplaatsen. De cabins bevinden zich vlak aan het water en hebben beide een eigen steiger waar je een fantastisch zicht hebt op de uitgestrekte natuur.

Er zijn 2 hutten, elk 14 vierkante meter, in de ene hut is de slaapkamer en badkamer, in de andere hut bevinden zich een leefruimte en keuken. Ze zijn van alle comfort voorzien. Ook is er een kajak aanwezig waarmee je over de rivier kan peddelen.

De cabins bevinden zich in een natuurreservaat naast de Sado rivier op een uurtje rijden van Lissabon. Het reservaat is de thuisbasis voor heel wat dieren zoals flamingo’s, ooievaars en dolfijnen. Je kan er in alle rust genieten van de prachtige streek die bekend staat om zijn prachtige witte stranden, lekkere wijn, verse vis en mooie rijstvelden.

Kan je niet wachten om te vertrekken? Boek je verblijf dan snel via de website. Het kost €200 per nacht en het minimum aantal dagen dat je moet verblijven is drie.

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF?