Grey Whale

Mooie handtassen op een mooie manier gemaakt.


 

Onder de naam Grey Whale ontwerpt Tempy Osborne handtassen, clutches en pochettes die vervaardigd zijn uit 100% natuurlijke materialen die volledig recycleerbaar en biologisch afbreekbaar zijn. Naast het ecologische karakter is de collectie ook monochroom en minimalistisch van aard. We like!

Eenvoud siert
De prints op de stoffen zijn ontworpen en getekend door Tempy zelf en sierlijk door de eenvoud. Sterren, streepjes, stippen of diamantjes… vaak in zwart, wit, nude en grijstinten. Alle prints worden met de hand gedrukt op waterbasis, zonder chemische producten waardoor Grey Whale onder het begrip ecodesign valt.

Urban Design anchored in Nature
Met avonturiers als ouders reisde en woonde de Ierse Tempy op talloze plekken op deze wereldbol. Al deze (jeugd)ervaringen neemt ze mee in haar werk: zo verwijzen de sterren naar de nachten wanneer ze onder de Canadese toendrahemel sliep en de grijstinten naar de kleurindrukken van de ruige kust van Ierland. Momenteel werkt en woont Tempy in Brussel en vind je de stadse, minimalistische indrukken ook terug in haar collectie.

De volledige collectie van Grey Whale vind je in Tempy’s Etsy shop of bij de Brusselse conceptstore Butikate, prijzen vanaf €15. Met de code TOLDYOUSO krijg je 10% korting, happy shopping!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + SHOPPING