Groovy Magnets

Funk up your walls!


 

Het Antwerpse Groovy Magnets weet met hun uitgebreide collectie behang en magneetstickers hoe ze muren moeten laten spreken. Het zijn eye-catchers voor elk interieur, kijk maar eens mee…

Met het dieren magneetbehang maak je van een ‘gewone’ kinderkamermuur een beestachtige indruk. En zeer praktisch, want met magneten hang je er foto’s en kindertekeningen aan op. Of boodschappenlijstjes, want zo’n stukje behang zou ook niet misstaan in de keuken, nietwaar?

Het geometrische behang van Groovy Magnets is beschikbaar in 3 kleuren: rood, groen en blauw. Door de geometrische vormen lijken je muren meer diepte te krijgen. Ook hier kun je je eigen moodboard creëren door er met magneten postkaartjes en foto’s tegenaan te plakken.

Groovy Magnets heeft ook verschillende magneetstickers, in dierenvorm (krijtbord), volvlak of dierenprint, welke zou jij kiezen?

Daarnaast vind je in de webshop nog tal van magneten in verschillende vormen, kleuren en maten: cirkels, sterren, alfabet & cijfers,… Of kies één van de dierenmagneetpuzzels. Gebruik ze op de ijskast of plak ze aan magneetbehang of een magneetsticker, plezier gegarandeerd!

In de webshop van Groovy Magnets kun je alle producten bestellen. Prijzen variëren van €9,95 (kleine magneten) tot €74,95 (geometrisch behang).

Tof! Namens Groovy Magnets mochten wij deze magneetsticker 'Konijn' weggeven! Op zowel Instagram als op Facebook kon je meedoen. And our lucky girl is..... Romie Verbeemen! Proficiat, jij wint deze magneetsticker voor op de kamer van je pasgeboren dochtertje, veel plezier ermee! Mail je ons je adresgegevens even door op hello@toldyouso.be ? Merci, ook aan iedereen die meegedaan heeft!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING