Hang de lente in huis!

Noémie ging op zoek naar de leukste behangcollecties die je huis direct een lentegevoel geven.


 

Het idee dat behangpapier ouderwets is daar zijn we al lang van afgestapt. Er zijn heel wat nieuwe, moderne en hippe merken die elk seizoen weer nieuwe designs uitbrengen. Hieronder som ik drie leuke merken voor jullie op met hun lentecollecties. Behang je muren en haal de lente in huis!

Tenue de Ville
Dit is hun allereerste behangcollectie en het is meteen eentje om U tegen te zetten. Ontwerpster Alexia de Ville maakt collages van alles wat haar inspireert. Daarna verzamelt ze details en kleuren die ze dan vertaalt naar unieke prints. Eerst gebruikte ze deze prints voor kussens en pouches en nu is haar eerste behangcollectie ‘City Garden’ een feit. De prints voor ‘City Garden’ zijn geïnspireerd op botanische illustraties en dierenprints uitgevoerd in een intens kleurenpalet. Naast het feit dat de prints prachtig zijn, zijn ze ook nog eens duurzaam geproduceerd in België en dragen ze het FSC-label.

www.tenuedeville.com

Roomblush
Wederom een merk van eigen bodem! Deze creatieve dame startte 3 jaar geleden haar eigen merk met manlief en bereikten ze al 100 verkooppunten. Roomblush is een origineel en vrolijk merk dat een volledige homecollectie in de aanbieding heeft. Ze ontwerpt kussens, opbergmanden, tapijtjes, theedoeken, lampen, posters, dienbladen en natuurlijk behangpapier! Dankzij haar achtergrond als grafisch vormgeefster slaagt de ontwerpster er telkens in nieuwe, sterk grafische en kleurrijke prints te ontwerpen. In januari stond Roomblush voor het eerst op de beurs in Parijs dus zeker een merk om in het oog te houden!

www.roomblush.com

Eijffinger
Dit merk van behangpapier is er eentje van onze noorderburen. Eijffinger is al sinds 135 jaar een vaste waarde binnen de interieurwereld en keer op keer slagen ze erin om ons met vernieuwende collecties te verrassen. Mijn favoriet van hun nieuw collecties is het gamma ‘Black&Light’, een afwisselende collectie die speelt met leuke contrasten zoals licht en donker, mat en glans, enz. De collectie heeft ook voor elk interieur een bijpassend dessin die gaan van schetsmatig tot gestileerd. Het is een trendy en frisse collectie, ideaal voor het komende seizoen!

Foto's komen uit de Bloom collectie.
www.eijffinger.com

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING