Hashtag Interieur

5x de mooiste interieuraccounts op Instagram.


 

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram; een plekje op het web waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van inspirerende accounts. En wij willen jou inspireren met de meest inspirerende Instagrammers.

Dit keer 5 Instagram accounts die voor interieurliefhebbers zeker en vast inspirerend zijn om te gaan volgen. Van strak, monochroom en minimalistisch tot gezellig, boho-chic en knus: welke volg jij al?

@enstijl

Fan van een monochroom zwart-wit interieur? Dan moet je absoluut blogger Sanne Pol gaan volgen op Instagram. Onder de naam &Stijl laat ze zien hoe je wit met zwart combineert en daar stoere, hippe elementen en accessoires aan toevoegt om het een warm geheel te laten zijn.

@thedesignchaser

Monochrome tinten, Scandinavische invloeden en heel veel design. Styliste en blogger Michelle Halford oftewel The Design Chaser, heeft zelf een inrichting om van te dromen en creëert daarnaast de mooiste interieurs bij anderen!

@designlovefest

Het Instagramaccount van Bri Emery is om vrolijk van te worden! Niet alleen neemt deze creative director je met haar foto’s mee naar haar zonnige huis in Los Angeles, je ziet ook  andere inspirerende interieurhotspots en kleurrijke kiekjes uit haar creatieve leven.

@idainteriorlifestyle

Ben je meer een liefhebber van kleurrijke(re) interieurs, houd je van DIY’s en struin je graag rommelmarktjes af? Bekijk dan het Instagramaccount van de Italiaanse Ilaria Chiaratti, je zult hier ongetwijfeld veel inspiratie opdoen!

@carlaypage

Veel boho-chic elementen, urban jungles en de prachtigste tuinen! Op het Instagramaccount van fotografe Carley Summers krijg je direct zin in de zomer!

Oh, en volg je ons al op Instagram? Please do!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + TO FOLLOW