Healthy Food Books!

5x kookboeken voor een healthy & happy life!


 

Overtollige zomerkilo's wegwerken? Werken aan een healthy lifestyle? Een snelle hap klaarmaken die gezond én lekker is? In dit boekenlijstje van healthy kookboeken zit vast een boek dat jouw buikje gaat blij maken! Van snelle ontbijtjes tot late night snacks en al wat daartussen zit, je vindt de lekkerste recepten in deze kookboeken en niet te vergeten: allemaal zeer gezond!*

(H)eerlijk Makkelijk
Dat Gwyneth Paltrow van meerdere markten thuis is, bewijst ze niet alleen met haar online magazine GOOP (waarvan ik al jaren fan ben!) maar zeker ook met haar kookboeken. Inmiddels is nummer 2 al uitgegeven, (h)eerlijk makkelijk waarin je 125 recepten kunt vinden die niet alleen supergezond én lekker zijn, maar ook nog eens supermakkelijk en snel te bereiden zijn!

(H)eerlijk Makkelijk, Gwyneth Paltrow - €24,99 via bol.com

Good food in 20 minuten
Voedingscoach Laurianne Ruhé weet dat je niet altijd de tijd hebt om uren in de keuken te staan. Maar wel dat je graag gezond wilt eten. In haar nieuwste boek laat ze zien hoe je snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd maakt, zonder al te veel gedoe! Ze geeft receptjes en tips voor snelle ontbijtjes, een voedzame lunch, lekkere snacks en gezonde sapjes en smoothies. En dat allemaal binnen 20 minuten op tafel!

Good food in 20 minuten, Laurianne Ruhé - €22,50 via bol.com

On the go
De term ‘Powerfood’ lijkt uitgevonden te zijn door Rens Kroes. In haar nieuwste boek ‘On the go’ leert ze hoe je heel gemakkelijk ‘meeneemgerechtjes’ kunt maken. Van ontbijtjes on the go en inspiratie voor je lunch tot heerlijke salades voor bij een zomerse picknick en zalige zoetigheden voor na je work-out, wij zijn fan!

On the go, Rens Kroes - 14,99 via bol.com

SLA
Op citytrip naar Amsterdam? Ga dan zeker eens langs bij 1 van de vestigingen van SLA waar ze heerlijke (en gezonde!) salades serveren waarvan je bij het serveren ervan al zult gaan watertanden. Het kookboek van SLA staat dan ook bomvol met de saladerecepten zodat je ze thuis kunt proberen!

SLA, Ida de Haart - €24,99 via bol.com

De Hippe Vegetariër
Misschien ken je Isabel wel van de succesvolle blog, De Hippe Vegetariër waarop ze zalige receptjes deelt met groenten, fruit, peulvruchten, granen en noten als basis. In haar gelijknamige kookboek word je verrast door verrassende smaakcombinaties, betaalbare en makkelijke gerechtjes en haar verhalen over een healthy lifestyle!

De Hippe Vegetariër, Isabel Boerdam - €22,50 via bol.com

 

* Al deze boeken zijn getest en goedgekeurd door de Told You So redactie! #ToldYouSoTestlab

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + TO DO