Helix

This is 3D printing.


 

Een helix of schroeflijn is een speciale vorm van een driedimensionale spiraalachtige figuur. Het zal je dan ook niet verbazen waarom juist deze naam gekozen werd voor het Belgische 3D printing designlabel Helix!

Helix is een jong en innovatief Belgisch 3D-printing designlabel uit Diest, opgericht door Nicky Janse. Naast grafisch vormgever en webdesigner maakte Nicky met Helix in 2014 zijn passie waar: het ontwerpen en printen van strak vormgegeven 3D-juwelen en -woonaccessoires. And they rock!

De collectie bestaat uit verschillende catchy juwelen als de HX Polygon en HX Cone armbanden en 5 verschillende ringen, allemaal gekenmerkt door een combinatie van strakke vormen en een speels karakter. Ook aan de heren is er gedacht, Nicky ontwierp de HX Bow, een vlinderdasje dat absoluut gezien mag worden!

Naast de juwelen zijn er ook enkele woonaccessoires in de Helix collectie: van het HX Kite vaasje tot de HX Posh, een klein juwelenschaaltje. Alle Helix producten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. En met prijzen vanaf €25 maakt dat Helix onder de noemer betaalbaar design valt, we like! Je bestelt de producten eenvoudig in de Helix webshop, verzendkosten naar België en Nederland zijn €5.

Funny facts: een 3D-printer print doorgaans laagjes van 0,1 mm op elkaar waardoor het printen soms best lang kan duren. Zo duurt het printproces bijeen grote kom wel 10 uur , een vaasje uit de Helix collectie 6 uur en de meeste armbanden een uur!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + INTERIOR + SHOPPING