Hello Spring!

20x lente in je interieur.


 

Spring, where are you? Ben jij ook fan van het voorjaar(sgevoel)? Ik kan eigenlijk niet wachten op de eerste lentezonnestralen, want dat betekent naast een nieuwe lentegarderobe ook een nieuwe, frisse toets in mijn interieur!

Om je interieur te voorzien van een lentegevoel, breng je best een beetje kleur in huis. Denk aan vrolijke kleuren als roze, groen, geel, oranje en blauw, ook in pasteltinten uiteraard. Direct je meubels vervangen door kleurrijke varianten? Dat is vrij prijzig en overbodig. De gemakkelijkste en tevens budgetvriendelijke oplossing is om frisse lentekleuren te integreren in je interieur door het toevoegen van leuke woonaccessoires. Zoals kandelaars, bloempotten, vazen, kussentjes, posters of een nieuw tapijt voor op de vloer.

Ook met raamdecoratie kun je de sfeer van je interieur in een handomdraai volledig veranderen. Hoewel ik absoluut fan ben van de velvet trend met fluwelen gordijnen, zijn lichtere stoffen meer geschikt om de lente in huis te halen. Kies voor frisse kleuren of juist zachte pasteltinten en je kunt gaan genieten wanneer de eerste zonnestralen naar binnen schijnen langs je nieuwe raamdecoratie!

Hieronder vind je inspiratie om je interieur alvast in lentestemming te brengen, onderverdeeld in 3 thema’s: van kleurrijk eclectisch tot veelzijdig blauw en girly-ish roze… Welke heeft jouw voorkeur?

T H I N K   E C L E C T I C !

Overduidelijk mijn persoonlijke favoriet als het gaat om interieur: eclectisch wonen, oftewel de woonstijl waarbij verschillende stijlen en kleuren met elkaar gemixt worden. Tegenwoordig steeds meer een trend, maar niet iedereen is fan… hopelijk jij wel en vind je inspiratie in onze collage hieronder!

P I N K   I S   M Y   H A P P Y   C O L O R !

Voor #BossBabes en liefhebbers van roze is er tegenwoordig een gigantische keuze aan woonaccessoires n meubels: van pastel tot bloesem roze en oud roze tot poeder roze. Mijn werkplek heeft tegenwoordig een roze tintje, een volledig interieur krijg ik thuis echter niet verkocht (!) Dan maar dromen van al die hebberig makende toffe roze meubels en accessoires…

T R U E   B L U E   ,   B A B Y   I   L O V E   Y O U .

Blauw is de kleur van verkoeling en geeft rust. Wanneer je het combineert met turquoise of geel geef je het geheel een iets frivolere twist. Mix en match je blauwtinten met grijs, metaal en hout, en je krijgt een stoerdere, ruwe uitstraling. Veel is mogelijk met blauw!

ps: ben jij een echte durfal en trendsetter op vlak van interieur? Probeer dan eens te experimenteren met de paarse tint Ultra Violet, de nieuwe Pantone Kleur van het Jaar 2018!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING