Het Poster Project I

Gratis posters van opkomend talent.


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om enkele jonge ontwerpers zelf in de spotlight zetten en een platform te geven met hun creatie: #supportthemakers en een win-win voor alle partijen!

Via de social media kanalen van Told You So plaatsten we een oproep, uit alle reacties zijn dit de uiteindelijke ontwerpers van Het Poster Project: Kristel Posen (Studio Posen), Charlotte Ceyssens (CCeyssens), Daphne Verrept (Bobbi Watson Design), Arianne en Marijke (Boots Illustraties), Sophie Janssens (Madame Volt), Cebine Nieuwenhuize (Cebine), Silke Daneels (Dasi) en Noémie Peeters (Le Chat Noir).

Deze ontwerpers stellen we je graag voor in een reeks artikelen. Iedere ontwerper heeft een eigen stijl, het zijn dan ook 8 verschillende posters geworden: van vrolijke kinderposters tot minimalistische illustraties, en een cactusprint tot coole quote, voor ieder wat wils!

Het Poster Project I : ‘Keep it simple’ – Sophie Janssens

Misschien ken je Sophie Janssens als Madame Volt, onder deze naam creëert ze geometrische juwelen en andere lifestyle accessoires, vaak van hout en met de hand beschilderd, zie www.madamevolt.com. Naast haar prachtige juweeltjes bewijst Sophie ook op andere vlakken creatief talent te bezitten, speciaal voor Het Poster Project illustreerde ze deze cactusprint met de tekst ‘Keep it simple’.

DOWNLOAD CACTUSPRINT

 

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Door de poster te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Sophie voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY