Het Poster Project II

Gratis posters van opkomend talent.


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent voor wat extra publiciteit: #supportthemakers en een win-win voor alle partijen! Dit keer een prachtige illustratie van de Nederlandse illustrator Cebine.

Het Poster Project II : ‘Avec toi je suis moi’ – Cebine

Cebine maakt prachtige, gedetailleerde illustraties van flora en fauna. Zo beschildert ze serviezen, muurstickers, posters en maskers, en maakte ze prachtige illustraties voor  Het Nachtboek, een inspirerend boek voor nachtvlinders en slapelozen. Voor Het Poster Project koos Cebine de quote ‘Avec toi je suis moi’ en illustreerde hierbij 2 levensechte eekhoorntjes. Uitermate geschikt voor een boho chic interior en natuurliefhebbers!

DOWNLOAD ‘AVEC TOI JE SUIS MOI’

 

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject.

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Door de poster te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Cebine voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY