Het Poster Project III

Gratis posters van opkomend talent.


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om posters aan te bieden van opkomend talent voor wat extra publiciteit. #wesupportthemakers en een win-win voor alle partijen! Dit keer is het de beurt aan Noémie Peeters die 3 vrolijke illustraties maakte voor op de kinderkamer.

 

 

Het Poster Project III : ‘Elephant + Seahorse + Bird’ – Noémie Peeters

Noémie Peeters behoeft eigenlijk geen introductie meer, want ze is één van onze vaste Told You So creators. Haar grote passie? Het creëren van mooie dingen! Zo ontwerpt ze trouwuitnodigingen, business cards, logo’s en huisstijlen onder de naam Le Chat Noir Design, en verkoopt ze de leukste paper goodies in haar webshop. Een bezig bijtje dus, maar gelukkig kon ze ook nog tijd vrij maken om 3 kinderposters te ontwerpen met hierop een olifant, vogel en zeepaardje afgebeeld.

 

DOWNLOAD FREE KIDS ROOM ART
'seahorse + elephant + bird'

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Door de postersLeu te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Noémie voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + INSPIRATION, PLEASE! + FREEBIES + DIY