Het Poster Project VI

Gratis posters van opkomend talent.


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om enkele jonge ontwerpers zelf in de spotlight zetten en een platform te geven met hun creatie: #supportthemakers en een win-win voor alle partijen!

 

Het Poster Project VI : ‘Ce soir je suis une rockstar’ – Charlotte Ceyssens

Charlotte studeerde af als grafisch vormgever aan de Provinciale Hogeschool Limburg en is sindsdien druk in de weer met CCEYSSENS Graphic Design. Van business cards tot logo’s en visual branding tot zelfs de ontwerpen van de DYJCODE collectie voor Red Devil Dennis Praet, deze jongedame heeft heel wat in haar mars! Voor Het Poster Project maakte ze een simplistisch, strak ontwerp van de stoere quote ‘Ce soir je suis une rockstar’. Welke rock chicks gaan we hiermee blij maken?

Meer van Charlotte’s leven en werk zien? Volg haar dan zeker op Instagram!

 

 

DOWNLOAD 'CE SOIR JE SUIS UNE ROCKSTAR'
- available in portrait & landscape -

 

 

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto op Instagram met #HetPosterProject

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Door de poster te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Charlotte voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + FREEBIES + DIY