Het Poster Project VII

Gratis posters van opkomend talent.


 

Het Poster Project hebben we bedacht naar aanleiding van de succesvolle artikelen met freebies die op Told You So gepubliceerd zijn, zoals de gratis te downloaden kinderposters en Valentijnskaartjes. ‘Waarom zelf niet eens zoiets creëren?’ Maar dan met de gedachte om enkele jonge ontwerpers zelf in de spotlight zetten en een platform te geven met hun creatie: #supportthemakers en een win-win voor alle partijen! Met veel plezier stellen we jullie de voorlaatste poster voor van de zusjes Arianne en Marijke.

Het Poster Project V : ‘Peer/Poire/Pear’ – Arianne & Marijke

De zusjes Arianne en Marijke maken onder de naam Boots Illustraties met potlood, pastelpotlood, fineliner en papier vrolijke tekeningen voor jong en oud. Ze delen deze op Instagram en hebben hierop al een grote groep vaste fans opgebouwd. In de webshop van Boots Illustraties zijn alle creaties verkrijgbaar als kaartje, schrift of poster. Voor Het Poster Project illustreerden ze deze vrolijke ‘Peer/Poire/Pear’ poster!

 

DOWNLOAD ‘KITCHEN ART PRINT'

 

Let’s get social! Steun de ontwerpers en plaats een foto van jouw perenposter op Instagram met #HetPosterProject. Oh, en volg de zusjes zeker op Instagram voor al hun tekenavonturen!

Be aware! De posters kun je gratis downloaden, maar mogen niet gereproduceerd worden en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik. Door de poster te downloaden, ga je ermee akkoord dat je je aanmeldt voor de Told You So nieuwsbrief.

Thank you! Speciale dank gaat uit naar Arianne en Marijke voor het creëren van deze poster. Daarnaast ook een dikke merci aan Katrien Vernaillen (Interiorblonde) en Dorothee Dubois (The Fresh Light) voor de styling en de shoot.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + A DAY OFF? + FREEBIES + DIY