House of Riots

When a little rebellion becomes a riot...


 

House of Riots is een juwelenlabel opgericht door de Nederlandse dames Lara en Marie. Lara werkt vanuit Hong Kong en Marie vanuit Amsterdam, een long distance samenwerking die resulteert in supertoffe, stoere statement juwelen. We like!

Classy & edgy, stoer en een tikkeltje rebels, dat omschrijft House of Riots en hun collectie. Alle colliers en armbanden zijn met de hand gemaakt en de materialen worden zorgvuldig gekozen: leder, geborsteld metaal en natuurstenen.

Met de juwelen van House of Riots maak je een statement! En het leuke is, wij mogen een stoere Light Roots Necklace weggeven. Deze namiddag verschijnt er op onze Facebookpagina een winactie, so stay tuned!

Via de webshop van House of Riots kun je alle juwelen bestellen (excl. verzending, naar België kost dit €5,75). Prijzen voor armbanden gaan vanaf €29,95, voor colliers vanaf €34,95.

Oh, en naast Hong Kong en Nederland is House of Riots op zoek naar verkooppunten in België! Dus mocht je geïnteresseerd zijn om deze coole sieraden te gaan verkopen in jouw shop of weet je nog een winkeltje waar ze perfect in de collectie passen? Neem voor wholesale mogelijkheden contact op met Lara via houseofriots@gmail.com!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING