How about Spring on your walls?

6 behangtrends waarmee je de lente in huis haalt.


 

De lente is inmiddels begonnen en dat betekent dat veel mensen weer de kriebels krijgen om het interieur een frisse uitstraling te geven. En hoe kan dat nu beter dan met nieuw behang aan de muren? Lees hieronder wat behang voor je kamer kan doen en laat je inspireren door de vrolijke collecties voorjaarsbehang van Eijffinger.

Hello Yellow!
De nieuwe trendkleur op het gebied van interieur is geel. Wellicht niet meteen de eerste kleur als je denkt aan een metamorfose voor je interieur, maar wel eentje die staat voor optimisme, creativiteit en energie. In de Rice collectie van Eijffinger vonden we dit goudgeel gestipte pareltje!

Rice Collectie 359060

Vintage & Retro
Net als vorig jaar blijkt ook dit jaar vintage & retro behang populair. Typische prints uit de jaren ’60 en ’70 zijn terug van weggeweest. Door het gebruik van frisse kleuren en trendy patronen oogt je woonkamer authentiek en origineel.  

Un Bisou II 365073 

Tip! Uiteraard kies je best een behang uit dat bij jouw interieur past, maar durf ook eens het lef te hebben en te gaan voor een ware eyecatcher, why not? Tegenwoordig is het zeker ook geschikt om slechts 1 muur van een nieuw behang te voorzien of te kiezen voor een Wallpower (fotobehang).

A quote says it all…
Citaten op kledij, handtassen en woonaccessoires, ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken: quotes are here to stay! Ook kun je met behang of wallpowers een ruimte voorzien van enkele mooie of grappige woorden… laat je muren spreken, letterlijk.

Rice 359166 

Tip! Wist je dat… dankzij de technologische ontwikkeling van de laatste jaren, behangen kinderspel geworden is? Bekijk het filmpje hier en zie hoe simpel behangen kan zijn!

Flowers for Spring!
Bloemen staan synoniem aan de lente, dus waarom niet kiezen voor een bloemenprint aan je muren? En mocht je denken dat bloemetjesbehang oubollig zou zijn.. niets is minder waar!

Rice Wallpower 359159 

Tip! Een smalle kamer? Kies voor behang met een mini-print of horizontale accenten, dat verbreedt optisch de ruimte. Grote patronen maken een ruimte daarentegen juist smaller.

Back to Nature
De Botanische trend is niet meer weg te denken uit interieurland. Naast planten zelf, Botanische posters en prints is het natuurlijk ook mogelijk je muren te voorzien van een natuurprintje.. let’s go back (or into) nature!

Black & Light 356071 

Black & White
Van maagdelijk wit tot stoer zwart… Ook de zwart-wit trend lijkt voor velen niet meer weg te slaan uit het interieur, in welk seizoen dan ook. Eijffinger kent 2 collecties in de ijzersterke kleurencombinatie zwart-wit: het hippe, jonge Black & Light en het meer klassieke Black & White.

Black & Light 356002

Op de website van Eijffinger vind je alle behangcollecties en Wallpowers terug, net als alle verkoopadressen bij jou in de buurt.

Namens Eijffinger mochten wij en wallpower uit de Rice collectie weggeven via Facebook. Deelnemers konden deelnemen door een reactie achter te laten op het Facebookbericht. Zo moeilijk om te kiezen uit al die toffe reacties, dat we besloten hebben aselect een naam eruit te pikken via Woobox. En de gelukkige winnares is.... Suzanne Van Dam, proficiat! Stuur je ons even een mailtje via hello<at>toldyouso.be met je adresgegevens? Merci iedereen voor zijn/haar deelname en speciale dank aan Eijffinger voor het mede mogelijk maken van deze giveaway! Over de uitslag van deze giveaway is geen correspondentie mogelijk.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING