How to - pretty nails

Met deze tips & tricks lak jij je nagels perfect!


 

What do we need:
watjes
buffing vijl
vijl
bokkenpootje
nagelriemolie
nagellakremover
basecoat
your favorite color (mine is black)
topcoat (eventueel sneldrogende!)
naar keuze: alcohol, azijn
haardroger

We beginnen bij het begin. Zorg ervoor dat je nagels helemaal proper zijn. Verwijder de laatste restjes nagellak met nagellakremover. Druk je nagelriemen voorzichtig naar achteren met een bokkenpootje.

De oppervlakte van je nagel vijlen we glad met een speciale buffing vijl. Bijvoorbeeld eentje met 4 verschillende stappen van grof tot fijn. Zo worden je nagels glad. Vijl je nagels allemaal op dezelfde lengte en in de gewenste vorm (zie afbeelding). Hierbij is het belangrijk dat je vanaf de linker buitenkant tot het midden van je nagel vijlt. En van de rechter buitenkant tot het midden van je nagel.

Maak je nagels vetvrij met  een beetje alcohol, nagellakremover of azijn.

So that’s all set! Nu kunnen we beginnen met lakken..

Don’t ever shake your nailpolish again! Rol je flesje tussen je handen heen en weer. Zo voorkom je dikke druppels nagellak.

Breng een laagje basecoat aan. Begin telkens met het kwastje in het midden, lak vervolgens de linkerkant en daarna de rechterkant van je nagel.

Goed laten drogen! Belangrijk is dat je niet je nagels ‘droogblaast’, maar in de koele wind laat drogen (bijvoorbeeld je haardroger op een koude stand).

Zijn al je nagels helemaal droog? Inkleuren geblazen!
Breng een dun laagje nagellak op. Laat een klein randje over bij je nagelriem. Ook nu laten we alle nagels helemaal drogen. Daarna is het tijd voor een tweede dunne laag die we weer in de koele wind laten drogen.

Kers op de taart!
Nu is het tijd voor de topcoat. Er bestaan tegenwoordig topcoats die sneldrogend zijn. Hierdoor hoef je minder lang te wachten tot je nagels, en jij, ready to go zijn!

Tip to buy: er zijn ook correctiepennen met nagellakremover, mocht je toch op je vingers hebben gelakt.

DEEL DIT BERICHT