I DO, I DO!

Zeg 'ja' tegen deze trouwbeurs!


 

Ben je van plan in het huwelijksbootje te stappen en bezig met alle voorbereidingen voor jouw huwelijksfeest? Kom dan op zondag 8 november naar het Zuiderpershuis in Antwerpen voor de eerste editie van de I DO, I DO trouwbeurs.

I DO, I DO is een moderne trouwbeurs met een persoonlijke touch waar unieke en creatieve labels garant staan om van jouw dag ‘the perfect day’ te maken! Café Costume, Drukkerij Dirix, Mia & Moi, Jazz Delivery, Minn, Les Odettes, Witloof, Roomer, Cointreau… Kortom, maak op I DO, I DO kennis met tientallen Belgische merken die oog voor kwaliteit hebben en ervoor zorgen dat jouw huwelijksdag uniek wordt!

Op de dag zelf worden alle bezoekers verwend met lekkere proevertjes en drankjes van foodtrucks, live muziek en kun je deelnemen aan gratis workshops. Ook kun je een trouwuitnodiging winnen, met liefde gemaakt door Mos Studio.

De I Do, I Do trouwbeurs is een initiatief van Eva Crauwels en Katrien Van den Bleeken, speciaal in het leven geroepen voor trouwers die een persoonlijk, creatief trouwfeest willen en kwaliteit boven kwantiteit plaatsen.

Tof! We mochten namens I Do, I Do 2 tickets weggeven via een Facebook giveaway. And the winners are... Evie De Bruyn & Stephanie Heurterre! Jullie namen worden genoteerd en kunnen a.s. zondag gaan genieten van al het moois dat deze unieke trouwbeurs te bieden heeft! Iedereen dank voor deelname!

Tickets kosten €10, dit is inclusief een goodiebag die je aan het einde meekrijgt! Kijk hier voor alle verkoopinformatie. Brides to be, see you there?

I DO, I DO
zondag 8 november 2015
10.00 – 18.00 u
Zuiderpershuis
Waalse Kaai 14
Antwerpen

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + TO DO + YES, I DO!