I LOVE MY TYPE

Art prints uit Denemarken.


 

Volg je Told You So al een tijdje, dan heb je wellicht al kennis gemaakt met de typografie posters van I LOVE MY TYPE. Eerder kon je al lezen over het ontstaan van dit Deense posterlabel en de verschillende stijlen artprints van de hand van oprichtster Kathrine Højris. Onlangs zijn daar nog twee collecties aan toegevoegd: say hi to Drops of Distortion en Portraits from a Mirror!

Drops of Distortion is tot stand gekomen door een unieke techniek waarbij zout gemixt wordt met verf en water. Het geeft een abstracte, artistieke vorm welke op een witte achtergrond nog meer diepgang krijgt. De reproducties zijn verkrijgbaar in de I LOVE MY TYPE webshop in 4 verschillende kleuren: zwart, blauw, paars en groen. Inmiddels hangt de Droplets Deep Cyan poster al te shinen op mijn slaapkamermuur. Iets voor bij jou thuis?

Drops of Distortion, verkrijgbaar in A3-formaat en 50 bij 70 cm.
Prijzen respectievelijk €30 en €52 (exclusief kaders)

Portraits from a Mirror is een totaal nieuwe look en stijl voor I LOVE MY TYPE. De collectie heeft als uitgangspunt een inspiratiebron te zijn voor vrouwen wereldwijd. Het is alsof je jezelf in de spiegel ziet, en je gewezen wordt op je positieve eigenschappen. De verschillende portretten verwijzen dan ook elk naar een krachtige eigenschap: curious, vital, determined & sophisticated. De ideale poster voor een #girlboss werkplek!

Portraits from a Mirror, verkrijgbaar in A5, A3-formaat en 50 bij 70 cm.
Prijzen vanaf €5,50 (exclusief kaders)

Wist je trouwens dat I LOVE MY TYPE een duurzame voetdruk probeert achter te laten? Het label is eco-friendly in al haar keuzes, en de posters worden gedrukt op 100% gerecycleerd papier. ‘Because I LOVE MY TYPE cares about the world we live in!’.

Yay! Wij mogen een poster naar keuze uit deze 2 nieuwe collecties weg geven. Houd hiervoor onze Facebookpagina en Instagram in de gaten.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING