Instalicious!

Ontdek hier enkele inspirerende instagrammers die met wat voedsel en een camera kunst weten te creëren.


 

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram, een plekje op het web waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van inspirerende accounts. En wij willen jou inspireren met de meest inspirerende Instagrammers. Daarom hier een lijstje met 4 Instagram accounts die met een camera en voedingsproducten kunst weten te creëren…

@bernulia

Met meer dan 44.000 volgers is de Italiaanse Giulia Bernardelli geen onbekende op Instagram, wellicht volg je haar dus al. Wanneer je dat nog niet doet, is het zeker een aanrader, ze weet van alledaagse voedingsproducten kleine kunstwerkjes te maken. Vooral de koffievlekken vinden wij de max!

@artofenzo

Op het account van Enzo Pérès-Labourdette kom je grappige food faces tegen. Deze Franse kunstenaar en storyteller woont momenteel in Amsterdam waar hij onder de naam Art of Enzo hij in opdracht mooie illustraties en art work maakt, neem zeker ook eens een kijkje op zijn website.

@redhongyi

Red Hong Yi houdt van schilderen, maar niet met een schilderskwast. Ze gebruikt in plaats hiervoor allerlei vreemde voorwerpen (zoals een basketbal!) Ook de verf vervangt ze vaak in haar kunstprojecten; met groente, fruit, bloemenblaadjes, plantjes en lucifers maakt ze de mooiste creaties die ze met haar meer dan 159.000 (!) volgers op Instagram deelt.

@darynakossar

Food & lifestyle blogger Daryna Kossar maakte onlangs een portret van Frida Kahlo van rozen, bloemknoppen en groene blaadjes, prachtig om te zien! Daarnaast deelt ze ook andere kunstige creaties zoals social media icoontjes gemaakt van toast, platte kaas en besjes.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + FUNNY FACTS