InstaMAN!

Mooie en grappige mannen op Instagram.


 

Instagram kan inspireren. Of lachwekkend zijn. Of gewoon mooi om naar te kijken. Zo ook met de mannen op Instagram. We vonden 5 accounts waarbij de mannen in de hoofdrol staan die de moeite waard zijn om te gaan volgen:

Men and Coffee
Je dag beginnen met een mooi plaatje van een zalige man (!) met een koffie, wie wil dat nu niet? Het kan op het Men and Coffee account op Instagram die dagelijks foto’s hiervan deelt.

Phil Ferguson aka ChiliPhilly
Sinds augustus 2014 probeert Phil Ferguson uit Melbourne (Australië) via social media ‘vrienden’ te maken door foto’s van hemzelf te posten met gehaakte hoofddeksels op zijn hoofd. Waarom dit zo’n succes is, weten wij eigenlijk ook niet, maar zijn missie lijkt te zijn volbracht met inmiddels meer dan 138.000 volgers.

Miserable Men
Mannen die (noodgedwongen) mee gaan shoppen… Need I say more? Het wordt in beeld gebracht op het populaire Instagram account van Miserable Men, hilarisch en oh, zo herkenbaar voor veel vrouwen!

Bros being basic
Hoe vreemd sommige vrouwen zich op Instagram voordoen, bewijst het account van Bros being basic. Hier zie je poses voorbijkomen die vrouwen maar wat graag in fotovorm delen, maar wanneer mannen dit doen, lijkt het lachwekkend te zijn…

Just fit guys
Soms wil het oog ook gewoon wat, nietwaar? Op Instagram vind je tal van modellenaccounts (die we zeker nog aan je zullen gaan voorstellen!) die al een lust zijn om te gaan volgen. Just fit guys verzamelt heel veel van deze zalige mannen om naar te kijken… met ontblote bovenlijven, gespierde armen en six-packs (njam!)

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO