Instasnow!

5x winterse inspiratie op Instagram


 

Welkom in de wonderlijke wereld van Instagram; een plekje op het web waar fotografie en creativiteit samenkomen. Urenlang kun je hier scrollen door de eindeloze stroom van inspirerende accounts. Dit keer inspireren wij jou met winterse schoonheid. Fervent wintersporter of niet, deze Instagram accounts zijn de moeite waard te gaan volgen voor een dagelijkse dosis winterse inspiratie!

@thedancingwind
Stephanie Baker woont in de bergen van Idaho, vlakbij Yellowstone Park (VS). Ze houdt van de natuur, wildlife, hiking, skiën, backpacken en fotografie, en dat levert (in alle jaargetijden) prachtige foto’s op. In haar webshop kun je haar prints zelfs kopen! (zie ook coverfoto)

@bradleycastaneda
Kamperen in de besneeuwde bergen klinkt als…. koud? Dat zeker, maar wel heel bijzonder! Fotograaf Bradley Castaneda gaat met regelmaat op avontuur in zijn 4-wheel drive en verblijft er in zijn tent op meest idyllische, vergeten plekjes in de bergen. Eén woord: wow!

@cabinlove
Boomhutten, boshutten en schattige ‘kabouterhuisjes’ diep verstopt in de (besneeuwde) bossen van over heel de wereld, it’s #CabinCandy! Dit is zo’n account waarbij je bij elke foto wel kunt wegdromen om zelf een weekendje te gaan spenderen met je lief…

@hanahteter
Er zijn heel wat snowboard en ski professionals te vinden op Instagram, de een nog populairder dan de ander. De Amerikaanse board babe Hannah Teter heeft al enkele Olympische titels op haar naam staan en een leuk account om te volgen: de topsport, selfies en het plezier stralen er vanaf!

#SnowCream
Niet zozeer een account, wel een hashtag om in de gaten te houden: #SnowCream, oftewel ijs gemaakt van sneeuwvlokken. Samen met de hashtag #SnowCocktail is dit in de States momenteel superpopulair, ook op Pinterest vind je inmiddels tal van recepten met sneeuw. Zou jij het opeten?

Foto’s: GimmeSomeOven / @toastportland

 

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO FOLLOW