Instasummer

5x Instagram accounts met summervibes!


 

Jaloersmakende foto’s van zonovergoten landschappen, parelwitte stranden, killer beach bodies en een zomerse lifestyle… voor instant summer vibes volg je best deze 5 inspirerende accounts!

@ohhcouture

De Duitse reislustige Leonie Hanne reist de wereld rond op zoek naar bijzondere en zonnige oorden. Onlangs bezocht ze het Griekse Santorini en dat leverde – net als haar complete feed – adembenemend mooie plaatjes op. We want summer!

@ flickpalmateer

Felicity Palmateer uit Australië is professioneel surfster en tevens model. Deze combinatie zorgt ervoor dat haar Instagram vol staat met prachtige actiefoto’s op zee en jaloersmakende plaatjes van haar killer beach body!

@beach_femme

Op dit account worden prachtige foto’s van parelwittestranden en azuurblauwe vloedlijnen van verschillende accounts op Instagram verzameld. Because you can never have too much beach…

@ocean

De schoonheid van de zee wordt vastgelegd in talloze mooie pics van (onderwater)fotografen wereldwijd, om mensen te sensibiliseren over duurzame ontwikkeling en bij te dragen aan het behoud van de oceaan.

@jayalvarrez & @alexisren

Het is onduidelijk of één van de meest begeerde (Instagram)koppels nog happily in love is: Jay Alvarrez en Alexis Ren. Hoe dan ook: populair zijn ze, met respectievelijk 4 miljoen en 5,5 miljoen volgers! Op beide accounts vind je veel zomerse plaatjes vol avontuur, zonsondergangen en goddelijke lichamen…

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + A DAY OFF? + TO DO