Instasummer x Wanderlust

Ontdek 8 prachtige summerproof en reislustige Instagram accounts!


 

Opgelet! Deze Instagramaccounts kunnen mogelijk zorgen voor een gezond gevoel van jaloezie, reisinspiratie of kunnen gepaard gaan met het boeken van hotel en vliegtuigtickets. Wij hebben je gewaarschuwd!

@freyadowson
A London girl on the road…. Freya’s feed is voornamelijk gevuld met erg warme vakantiefoto’s. Je wordt niet alleen verwend met architecturale pareltjes, maar ook met prachtige beelden van de plaatselijke bevolking en dieren.  

@gypsea_lust
Ontbijten met giraffen in Kenia, schattige puppy’s vinden op de Filipijnen of een krachtige waterval ontdekken in Bali? Lauren Bullen did it! Ze bezoekt zoveel verschillende delen van de wereld: gegarandeerd vind jij hier ook inspiratie voor een volgend tripje!

@aburmeseabroad
De Singaporese Eint Chu haalt uit haar reisfoto’s de meest magische composities. Een kijkje op dit Instagram account levert heel wat inspiratie op, en een plotseling gevoel om dat volgend vliegticket te boeken ook. Te volgen op eigen risico!

@laurareidd & @lostleblanc
Voor de meest tropische vibes moet je bij het koppel Laura en Christian zijn. Deze twee Youtubesterren hebben een leventje die ons heel lichtjes jaloers maken. Wat een plaatjes!

@liesbethrasker
Amsterdams schrijftalent Liesbeth Rasker is rondom hilarisch, en ontzettend eerlijk wanneer het gaat om reisplaatjes. Mochten de kleine verhaaltjes op Instagram niet genoeg zijn, dan is er nog haar reisblog Bag to Reality met meer. En reistips!

@annietarasova & @em.peachy
Surreële plekken zorgen voor betoverend fotomateriaal. BFF’s Annie en Emily nemen je mee op droombestemmingen en laten je af en toe ook smelten van de heerlijke lokale maaltijden!

Volg je Told You So al op Instagram? Please do!

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO FOLLOW