Instasurrealisme

5x surrealistische Instagram accounts


 

Ongewone composities en gefotoshopte kunstwerkjes die door de vreemdheid bijzonder mooi worden… Volg jij deze surrealistische Instagram accounts al?

@teresacfreitas

Een feed waarbij waarschijnlijk heel wat uurtjes Photoshop aan voorafgegaan is. Op dit account vind je surrealistische beelden in haar mooiste vorm. Veel bloemen, zachte kleuren en dieren… een kunstzinnig account dat absoluut de moeite waard is om te gaan volgen.

@plantsonpink

Niet zozeer surrealistische beelden, maar realiteit in een mooie vorm: planten met een roze achtergrond. Dat is waar het draait op het account @plantsoppink van de Nederlandse Lotte van Baalen. Just love it!

@jatiputra

Grafisch vormgever Jati Putra Pratama uit Indonesië maakt prachtige fotomanipulaties, het zijn vaak dromerige beelden met een hoek of plooi in landschappen. Want de aarde is niet rond, toch?

@tonyfutura

De eigenzinnige kunstenaar Tony Futura uit Berlijn beschrijft zijn werk als ‘simple images with a twist’. Nu, simpel vinden wij het niet, maar dat het een twist heeft, dat zeker! Met alledaagse voorwerpen en iconen uit de popcultuur maakt hij de meest grappige creaties.

@fetching_tigerss

De Nederlandse Annegien Schilling maakt met verschillende smartphone apps surrealistische zelfportretten. Met meer dan 701.000 volgers en meer likes op foto’s dan Hollywoodsterren, hoeven we niet uit te leggen dat het de moeite waard is om deze jongedame te gaan volgen.

DEEL DIT BERICHT

MEER A DAY OFF? + TO DO