IXXI Design

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is…


 

…een IXXI! Oftewel een flexibele manier om je eigen wanddecoratie met een foto(collage), beeld, kunstwerk of illustratie te maken. Het systeem bestaat uit vierkante kaartjes die je met koppelkruisjes aan elkaar verbindt. Zie jij er al eentje bij je thuis hangen? 

De creatiemogelijkheden van een IXXI zijn eindeloos. Zo kun je in het online systeem je eigen foto’s uploaden en bijvoorbeeld je eigen Instagramfeed ophangen aan je muren. Of ga voor een fotocollage van de wereldreis die je maakte met je lief! Daarnaast biedt IXXI een zeer ruime keuze aan inspirerende beelden en diverse collecties uit de IXXI beeldbank.

Kies voor een collage, pixeluitvoering of vergroting in elk gewenst formaat en vorm naar keuze. De IXXI kaartjes hebben een afmeting van 20 bij 20 cm en zijn gemaakt van Synaps, een synthetisch materiaal dat vochtbestendig, kreukvast en UV bestendig is. Hierdoor is een IXXI ook geschikt om op te hangen in de badkamer. Om de IXXI op te hangen heb je overigens geen schroeven of spijkers nodig, er wordt een zelfklevende ophangstrip meegeleverd, handig!

IXXI biedt diverse kunstcollecties aan, o.a. van Banksy, The National History Museum, het Van Gogh Museum en het Museo Del Prado. Hierdoor is het mogelijk om een prachtig schilderij van Rembrandt in je living op te hangen of een Mona Lisa in pixeluitvoering. Daarnaast zijn er ook samenwerkingen met Kunst in Kaart, vormgever Paul Fuentes en fotografe Hannah Lemholt. De grote keuze maakt dat er altijd wel een IXXi is die bij jou(w interieur) past!

Ook voor de kinderkamer is een IXXI zeer geschikt, met een ruime keuze aan beelden en illustraties van Disney Disney, Marvel en Star Wars. Ook tof: het eerste jaar van je kleintje vastleggen in een wandcollage!

Je shopt de kant-en-klare IXXI’s in de IXXI webshop en bij geselecteerde dealers wereldwijd. Prijzen vanaf €29,50, verzendkosten naar België, Duitsland en Nederland zijn €3,95.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING