Jeune Premier

Fashionable (terug) naar school.


 

Dat degelijke boekentassen ook leuk kunnen zijn, bewijst het Belgische merk Jeune Premier. Gemaakt van stevig windzeil of ecoleder en ergonomische rugriemen, maar vooral heel erg hip door de toffe prints en leuke modellen. Met een Jeune Premier maakt elk kind de blits op het schoolplein!

Wat voor Hélène Fransen begon met het ‘pimpen’ van enkele boekentassen groeide uit tot een volwaardig tassenmerk voor coole kids. Inmiddels is de collectie van Jeune Premier uitgebreid met rugzakken, zwemtassen en pennenzakken. Voor alle modellen geldt nog altijd dat het stevige tassen zijn en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. En ze zien er tof uit, want het (kinder)oog wil ook wat, nietwaar?

Boekentassen vanaf €69, rugzakken en zwemtassen vanaf €35 en pennenzakken vanaf €15. Voor kleuters vanaf 2 tot kinderen van 12 jaar. O.a. online verkrijgbaar bij Little Fashion Addict en Little Thingz.

Namens Jeune Premier mochten wij via een giveaway op onze Facebookpagina maar liefst 2 boekentassen weggeven! And our lucky moms (kids) are... Robin Ceusters (meisjestas) en Heidi Lambrecht (jongenstas) proficiat! Sturen jullie even een mailtje met jullie adresgegevens naar hello@toldyouso.be? Dank iedereen voor deelname en speciale dank gaat uit naar Jeune Premier voor het mede mogelijk maken van deze giveaway!

* De winnaars zijn aselect getrokken via woobox.com. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE + KIDS