Kabinet Van Look

Strakke lijnen en geometrische vormen.


 

Met een passie voor hedendaags design weet ontwerper-maker Jan Van Look hout tot prachtige meubels en accessoires om te vormen. Dit doet hij op bestelling, maar biedt onder de naam Kabinet Van Look ook vaste collecties aan die gekenmerkt worden door strakke lijnen en geometrische vormen. We zetten 3 collecties in de kijker: NEBULA, TRAKTOR & TRANSMUTER.

NEBULA – wall unit
De NEBULA wall units zijn kastelementen die een strak lijnenspel kennen. De units worden lokaal vervaardigd en zijn gemaakt van hoogkwalitatieve multiplex, witte laminaat en teak fineer. NEBULA is verkrijgbaar in 3 formaten, de Medium en Large uitvoering bestaan uit verschillende elementen die je kan ophangen in een compositie naar wens waardoor het een speels karakter krijgt.

TRAKTOR – magnetic wood
Wellicht zag je ze al voorbijkomen in onze Vaderdag cadeau collage : de TRAKTOR. Dit magnetisch houten blokje bevestig je aan de muur om er vervolgens je sleutelbos, gsm, keukenmessen of andere metalen spulletjes aan te hangen. Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten – van walnoot tot esdoorn. De houten TRAKTOR magneetblokjes kosten €39,95 per stuk.

TRANSMUTER series
De ontwerpen binnen de TRANSMUTER collectie bestaan uit messing, een legering van koper en zink. Tegenwoordig is geelkoper een hit in interieurland, en de krukjes en kast zijn dan ook onze favoriet!

In de webshop van Kabinet Van Look kun je 24/7 terecht. Wens je de creaties van Jan in real life te bewonderen? Breng dan een bezoekje aan de showroom in Antwerpen, dit kan elke zaterdag van 14u tot 18u of op afspraak. Je vindt Kabinet Van Look aan de Nationalestraat 152 – bezoek gelijk ook de andere toffe shops in deze buurt, bekijk hiervoor onze cityguide Antwerpen.

 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING + HOTSPOTS + ANTWERPEN