Knush

Knusse kussens, zachte prijzen.


 

Je kan er niet omheen: de herfst is momenteel flink bezig met zijn intrede. De bladeren vallen weer van de bomen en het wordt alsmaar kouder, bbrrr! Om het herfstgevoel compleet te maken (lees: het gezellig en warm in huis te maken) stellen wij met veel plezier het nieuwe kussenlabel voor van Isabelle: Knush!

Knush biedt mooie, kwalitatieve en zachte kussens aan tegen – hoe kan het ook anders - zachte prijsjes. Een gezellig, mooi interieur, wie wil dat nu niet! En met accessoires als kussens kun je in no-time jouw interieur een leuke, nieuwe look geven. Dat dat niet belachelijk duur hoeft te zijn, bewijst Knush met haar kwalitatieve kussens tegen eerlijke prijzen. 

Bij Knush vind je een brede waaier aan kussens terug, van kelim tot ikat en boho kussens.* Heb je een modern interieur of ben je eerder fan van de eclectische invloeden? Knush biedt talloze kussens aan, elk met een eigen stijl. Neem eens een kijkje in de webshop and see for yourself!

Isabelle De Vil is initiatiefnemer van Knush, ze werkt als digital marketing manager maar wilde naast haar job graag iets met haar creativiteit en passie voor interieur gaan doen. Knush is hiervan het resultaat. Isabelle gaat zelf op zoek naar de stoffen, achter haar naaimachine maakt ze vervolgens de mooiste creaties. In haar webshop zijn tevens modellen te koop die ze ingekocht heeft bij leveranciers. Voor alle kussens geldt: handgemaakt, knus, kwalitatief en zachtgeprijsd!

Leuk! Namens Knush mochten wij 2 kussens naar keuzen weggeven via Instagram en Facebook. De winnaar van de Facebook giveaway is Charlotte Peeters, proficiat! Stuur je ons een mailtje: hello@toldyouso.be? Vanavond maakt Isabelle de winnaar bekend van de Instagram giveaway! Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk, dank iedereen voor deelname en een speciale dank gaat uit naar Isabelle, merci!

Prijzen vanaf €24,95 - verkrijgbaar in verschillende formaten, stijlen en dessins.

 

* Kelim, Ikat of Boho… say what?
Een kelim is een plat handgeweven tapijt, meestal van Oosterse oorsprong.
Ikat is een kleurstoftechniek waarmee men textiel van motieven voorziet.
Boho (bohemiaans) slaat op de interieurtrend Boho Chic. Deze stijl van inrichting geeft een beetje een rommelig gevoel, met Oosterse en hippie invloeden.
 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING