KOMONO

The perfect blend of vision and time.


 

Bij Komono vind je originele accessoires die je look direct fashionable en hip maken. Komono heeft zowel een horlogecollectie als zonnebrillen en optische monturen, elke lijn is verkrijgbaar in een groot aantal materialen en stijlen voor zowel mannen als vrouwen. Onze favorieten: The Mesh Series en de goudkleurige Chloe en Harris brilmonturen!

Komono betekent letterlijk ‘kleine dingen’. Modeaccessoires specifiek voor zowel mannen als vrouwen, maar ook veel unisex modellen. Bij Komono kun je dus met je partner op zoek gaan naar de perfecte zonnebril of horloge die je eventueel met je lief kunt sharen!

Are you ready to see life in Komono Color? Kies dan voor de nieuwe #MarineColored zonnebrillencollectie met industriële, metalen monturen en blauwgetinte zonneglazen, een perfecte toevoeging aan jouw zomergarderobe!

Wist je trouwens dat Komono een Belgisch label is? Ontwerpers Raf Maes en Anton Janssens hebben het label opgericht in 2009, anno 2018 is het label uitgegroeid tot een internationaal succes met Komono shops wereldwijd. Inmiddels zijn er ook enkele flagship stores: in Antwerpen, Amsterdam, Brussel, Tokyo en binnenkort ook in Barcelona, waar je de volledige Komono collectie kunt ontdekken en te genieten van de beste service. Daarnaast kun je terecht bij geselecteerde dealers en 24/7 online in de Komono webshop.

Komono is een accessoirelabel dat staat voor hedendaags, innovatief en kwalitatief design dat durft te spelen met kleur, materiaal en vormen. Een van oorsprong Antwerps label dat steeds opnieuw een beleving, vibe en lifestyle weet te creëren met hun collecties. En niet geheel onbelangrijk: de hippe (zonne)brillen en trendy uurwerken zijn ook nog eens betaalbaar, we like!

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING