Kunst in Kaart

Order your city map!


 

 { Met de promocode toldyouso krijg je nu 10% korting op een bestelling bij Kunst in Kaart }

Bij Kunst in Kaart bestel je jouw favoriete stad in postervorm voor aan de muur. Je kunt kiezen uit talloze uitvoeringen en kleurencombinaties, hierdoor is er voor elk interieur een passend ontwerp!  Zou jij kiezen voor Antwerpen, New York of toch Parijs aan je muur? You name it, they design it!

De vormgevers van Kunst in Kaart hebben inmiddels meer dan 100 verschillende steden in 21 stijlen ontworpen. Zo zijn er de Mosaic Maps waarbij een stad en haar stratenpatroon vormgegeven is in een mozaïekopstelling. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleursamenstellingen als Autumn, Cherry, Leaf, Vintage of Urban.

Daarnaast zijn er de City Maps met een effen achtergrond, een gedetailleerd plan van de stad en de stadsnaam erbij. Je kunt een City Map bestellen in 13 verschillende kleuren, de White City Map is toch wel onze favoriet!

Voor liefhebbers van de Ronde van Frankrijk zijn er de Tour de France posters. Meer een globetrotter? Ga dan voor de wereldkaart van Kunst in Kaart!


 
Alle posters zijn te bestellen in de webshop, prijzen vanaf €14,95 (incl. verzending). Zit jouw favoriete stad niet in het huidige aanbod? No worries, contacteer Kunst in Kaart en ze gaan voor jou aan de slag!

De winnaar van de giveaway op onze Facebookpagina is bekend!* Proficiat Kim Geerdens, jij wint een City Map – White Edition van de stad naar jouw keuze: Antwerpen! Stuur je ons even een mailtje naar hello@toldyouso.be? Wij danken iedereen voor zijn/haar deelname en uiteraard ook dank aan Kunst in Kaart!

* Deelnemers konden aan deze giveaway deelnemen door hun stadskeuze als reactie achter te laten op het Facebook bericht. De winnaar is vervolgens via Woobox 'getrokken'. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Stay tuned op onze social media kanalen, binnenkort zijn er weer andere toffe giveaways!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING