Lamazuna Beauty

100% natuurlijk, veganistisch en zero waste.


 

Het Franse Lamazuna verovert harten. Acht jaar geleden kreeg oprichtster Laëtitia het briljante idee om alledaagse wattenschijfjes in te ruilen voor een duurzamer exemplaar die ze kon hergebruiken. Een test die smaakte naar meer. Ondertussen is Lamazuna een gepassioneerd team dat nog veel meer ecologisch verantwoorde ideetjes in petto heeft!

Alles begon met de herbruikbare reinigingsdoekjes. Inmiddels is het aanbod van dit 100% natuurlijke, veganistische en zero waste beauty merk nog groter geworden. Lucky us! Menstruatiecups, tandpasta lollies, herbruikbare tandenborstels en heerlijke shampoos maken het milieuvriendelijke plaatje helemaal compleet.

De gloednieuwste Lamazuna producten? Scheerzeep met sheaboter voor mannen én vrouwen, handig! Daarnaast is het gamma van 100% natuurlijke shampoos uitgebreid met 2 nieuwe geuren: kokos & vanillegeur, een topper voor mensen met droog haar! En daarnaast shampoo met de geur van gras, doeltreffend voor als je haar snel vettig aanvoelt.

Denk aan onze prachtige aarde én je portemonnee. Want elk Lamazuna product zit niet alleen in een super vrolijk jasje maar het is ook nog eens gemaakt uit recycleerbaar materiaal. Met hartverwarmend resultaat want sinds januari 2017 werd er dankzij talrijke Lamazuna fans 15 miljoen stuks minder afval weggegooid. Prachtig toch?

Told You So is fan! Jij ook? Ontdek de Lamazuna producten hier.

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + TRENDS + SHOPPING