LeaRose Jewels

Poëtische juwelen van Belgische makelij.


 

LeaRose Jewels is een Belgisch juwelenmerk dat staat voor betaalbare, modieuze juwelen met een poëtische toets. De collectie bestaat uit ringen, colliers, oorbellen en armbandjes gemaakt van edelstaal (zilver, goud of rosé goud verguld), vaak bewerkt met halfedelstenen wat ze een poëtische, fantasierijke … geeft.

Perrine Leysen is de bezielster achter LeaRose waarmee ze haar familietraditie voortzet: al 5 generaties lang zit de familie Leysen in het juweliersvak, zo zijn haar papa en broer de drijvende krachten achter het bekende Maison Leysen in het Grand Sablon te Brussel, alwaar de collectie ook te vinden is.

Samen met Catherine Lannoye wiens roots in de modewereld liggen, creëert Perrine met LeaRose een eigentijdse, modieuze collectie van betaalbare juwelen. Onze favoriet: de Amelia ring, bestaande uit 2 handgemaakte 18-karaat gouden ringen (gold-plated) met een pastelkleurige halfedelsteen ertussen. Mooi in al zijn eenvoud.

LeaRose juwelen zijn van hoogstaande kwaliteit, uniek en betaalbaar tegelijkertijd. Je shopt de LeaRose juwelen in de webshop en geselecteerde winkels, prijzen vanaf €30. Neem vlug een kijkje!

 

 

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + SHOPPING