Les coyotes de Paris

Iconisch modelabel voor jonge meisjes en petites demoiselles.


 

Les coyotes de Paris vertelt een fantasierijk verhaal over het 4e arrondissement in Parijs, waar de meisjes als prairiewolven (coyotes) door de straten rennen. Deze Parijse meisjes hebben een eigen individuele kledingstijl en weten precies wat ze willen. Kortom, je ziet de echte Parijse sfeer terug in dit modelabel voor jonge meisjes en dames met een klein maatje (maat 116 tot en met small).

Anders dan de naam doet vermoeden is Les coyotes de Paris een initiatief uit Amsterdam. Designer Marie is geïnspireerd geraakt door de Franse ‘je ne sais quoi’ mentaliteit. Het meisje uit Parijs dat haar schouders ophaalt, maar eigenlijk precies weet wat ze wil, haar eigen gang gaat en een eigen stijltje heeft. Dat alles heeft Marie gecombineerd in haar collectie met nautische invloeden, tijdloze basics en een knipoog naar de jaren ’60 en ’70.

De allereerste collectie (FW2016) met luxueuze, klassieke en iconische items is nu verkrijgbaar in verschillende boetieks in BE/NL en in de Les coyotes de Paris webshop. Voor je dochter, je petekindje of voor de petites demoiselles onder ons (lucky you!) Oh, en vergeet niet Marie te gaan volgen op Instagram of Pinterest, haar gevoel voor stijl is zo…. ‘je ne sais quoi’!

DEEL DIT BERICHT

MEER FASHION & BEAUTY + LIFESTYLE + SHOPPING + KIDS