Lijstjestijd

De Sint gaat digitaal!


 

Sinterklaas en zijn Pieten gaan mee met hun tijd. Zo gebruiken zij tegenwoordig computers, smartphones en tablets om alle mailtjes te lezen van al die lieve kindjes. Via Lijstjestijd kunnen kindjes nu ook nog een digitaal verlanglijstje naar Spanje sturen!

Hoe werkt het?
Op de website van Lijstjestijd kun je samen met je kids op een eenvoudige manier wenslijstjes maken voor het Sinterklaasfeest. Wanneer je jezelf en je kindjes geregistreerd hebt, vul je je verlanglijstje aan met producten van de verschillende inspiratieborden. Hier vind je de leukste producten van mooie Belgische webshops. Heb je op een andere website iets gezien voor jouw verlanglijstje? Geen probleem! Download de handige L-knop en deze producten kun je voortaan ook op jouw lijstje zetten. Wanneer je lijstje klaar is, deel je het met de Sint en dan is het afwachten of je braaf bent geweest…!

Overigens is Lijstjestijd ideaal te gebruiken in de periode rond Sinterklaas en kerst, maar zeker ook geschikt voor communies, geboortes of verjaardagen. Wil je meer informatie of wens je je eigen webshop aan te melden? Stuur dan een mailtje naar Tine.

Leuk!
Wanneer je vóór 30 november 2017 je verlanglijstje opstelt krijg je zelfs een videoboodschap en een kleine verrassing thuisgestuurd! Ook maak je kans om je eigen verlanglijstje met producten t.w.v. €250 te winnen, dus ga snel naar Lijstjestijd en ga aan de slag!

Over Lijstjestijd
Het gezicht achter Lijstjestijd is Tine van de vrolijke mamablog Vanillemeisjes. Samen met haar man Tom richtte zij Lijstjestijd op, een superleuk initiatief waarmee ze ook de kleine, startende en unieke webshops kans geeft om tegen de ‘grote jongens’ in de wereld van de e-Commerce op te boksen. We like! #supportthemakers

DEEL DIT BERICHT