Liljebergs

Makrofotografie van insecten.


 

Taxidermie is hot! Was het tot voor kort nog een beetje vreemd om opgezette dode beesten als object tentoon te stellen in je woonst, momenteel is het een hype in interieurland. Mocht je er echter toch geen fan van zijn, dan is Liljebergs wellicht een interieurlabel dat iets voor jou is!

Göran Liljeberg fotografeert al jarenlang met veel passie insecten van zeer dichtbij (makro-fotografie), zijn doel is om de natuur zo perfect mogelijk vast te leggen met zijn camera. Voornamelijk vlinders waar hij zelf een zwak voor heeft, maar ook andere insecten als kevers, spinnen, wespen en bijen. De meeste insecten die hij fotografeert komen van het Swedish Museum of Natural History in Stockholm.

Met een enorme precisie en bijna microscopisch gaat hij te werk. Het levert zeer gedetailleerde en prachtige foto’s op van beestjes die je amper met het blote oog kunt waarnemen. En het leukst van al is, de afdrukken van deze foto’s zijn in gelimiteerde versie verkrijgbaar in de webshop van Liljebergs.

Mocht je geen fan zijn van taxidermie, maar wel de natuur omarmen en doortrekken in je interieur, dan is Liljeberg wellicht iets voor jou!

De posters komen in verschillende formaten (A4 en groter) en zijn afgedrukt op 200 grams papier. Prijzen vanaf €20 (excl. verzending)

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING