Livettes

Zelfklevend behang: just peel and stick!


 

Op Etsy ontdek je de leukste woonitems om je interieur te stylen of een opfrisser te geven. Net als het zelfklevende behang van Livettes dat je simpelweg op een muur plakt waardoor je je interieur in een mum van tijd van een nieuwe look voorziet. Just peel and stick, so easy!

Met veel passie ontwerpt Liv uit Letland de patronen op het zelfklevende behang en verkoopt deze in verschillende formaten in haar webshop Livettes. Er is keuze genoeg: van palmbladeren tot geometrische vormen en een marble look tot cactusprint.

Het ecovriendelijke vinylbehang van Livettes werkt als een gigantische sticker: verwijder de achterzijde en plak het op je muur, of eender welke gladde achtergrond. Gemakkelijker kan haast niet! Wanneer je je muur beu bent, verwijder je het gemakkelijk en het laat het geen lijmresten na.  

Prijzen variëren van €30 (kleinste formaat) tot €125 (custom made print). Verzending naar België en Nederland is ongeveer 9 euro voor de 1e rol behang en 4,50 voor elk rol die je erbij bestelt. Let’s shop, peel and stick!


 

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING