Lyager design

Deense eenvoud aan de muur.


 

Wat is toch het geheim van Scandinavisch design? Van gevestigde namen als Jacobsen tot IKEA, succesvol zijn ze, zeker ook bij ons in de Lage Landen. Waarschijnlijk heeft het te maken met de factoren tijdloos, goed doordacht, kwaliteit en vakmanschap. Hoe dan ook, wij zijn fan!

En dan zijn er ook nog eens de opkomende labels die bezig zijn met hun opmars in de (Scandinavische) designwereld. Zoals het Deense Lyager Design die met de Lyager shelfs en klokken furore maken binnen de Scandinavische designwereld. Een startend label met veel potentie.

De Lyager shelfs zijn gemaakt van geborsteld en gespoten staal (60 cm breed) en verkrijgbaar met of zonder gat (of gaten) erin. De gaten zijn bedoeld om een (planten)potje in te plaatsen. Voor basilicum in de keuken of een cactus in je living, minimalistic design meets urban jungle!

Daarnaast heeft Lyager ook klokken ontworpen, wederom met een kenmerkende minimalistische stijl. De klokken zijn gemaakt van beton of hout, elk afgewerkt met messing details. Hoe mooi en sierlijk eenvoud toch kan zijn.

Lyager design bestaat uit het designduo Marie Louise Lyager en Nikolaj Grarup die met hun producten de focus leggen op minimalistisch, praktisch en tijdloos design. De shelfs kosten €55 en de klokken €155. Enkel verkrijgbaar voor BE/NL via Nordic Makers. Indien je geïnteresseerd bent om Lyager zelf te gaan verkopen via jouw eigen (web)shop, mail ons!

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + SHOPPING