Mañana Mañana

Online creatief clubhuis met toffe prints.


 

Onlangs ontdekte ik op Instagram Mañana Mañana, een online creatief clubhuis waarin Nina Nijland je meeneemt in haar creatieve wereld. Op haar Instagram en blog deelt ze al wat haar inspireert, in haar webshop vind je daarnaast de leukste prints en kaartjes die ze zelf ontwerpt.

Inmiddels hangt de Fantasy Print van de eerste collectie al aan de muur van mijn werkplek te pronken en lanceerde Mañana Mañana onlangs een nieuwe collectie prints en kaartjes waarvan ik ook erg gecharmeerd ben. Zoals de Flora Print, La La Lama en Geen Gezicht. De prints hebben daarnaast fijne prijsjes, hierdoor blijft het leuk en betaalbaar om regelmatig van posters te wisselen.

Nina noemde haar creatieve plekje op het wereldwijde web Mañana Mañana, wat zoiets betekent alsdat komt morgen wel’. Maar stel het maar niet uit tot morgen, neem vandaag nog de moeite om Mañana Mañana een bezoekje te brengen en te snuisteren in Nina’s webshop vol paper goodies. Kortom, een creatief pareltje zoals wij bij Told You So graag zien en aan onze lezers voorstellen!

Tof! Regelmatig deelt Nina op Mañana Mañana leuke freebies die je gratis kunt downloaden van haar blog, zoals deze gsm achtergrondjes.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING + FREEBIES