Mad About Mats

Deurmatten saai? No way!


 

Het jonge, Belgische merk Mad About Mats wil magie creëren door alledaagse deurmatten een trendy look te geven waardoor ze passend zijn in elk interieur. En daarnaast niet hoeven onder te doen voor kwaliteit, want het praktische nut van een deurmat blijft volgens Mad About Mats absoluut van groot belang.

Zo absorberen alle matten van Mad About Mats stof en vuil en houden ze het huis proper. Doordat ze stofdeeltjes vasthouden verbetert de luchtkwaliteit. Elke Mad About Mats mat is voorzien van een anti-slip backing waardoor ze niet wegglijden en bovendien gemakkelijk in onderhoud dankzij deze backing die ook wasbaar is.

Mad About Mats biedt verschillende collecties aan waarin telkens een uniek thema centraal staat. Van Back to Black en Natural Chic tot Sea Salt en Graphic Pop-up, de namen spreken voor zich. Voor elk interieur en elk persoon is dus wel een passende mat te vinden!

En vergeet zeker ook het praktische nut niet van de matten. Zo bestaat de collectie van Mad About Mats o.a. uit schoonloopmatten met hardere haren, zachte matten voor binnen en droogloopmatten. Ook voor elke functionaliteit lijkt Mad About Mats een oplossing te hebben!

De Kortrijkse Anne-Helena Degandt is bedenker en oprichter van het hippe deurmattenmerk. Met haar familie die gelinkt is met de textielsector en rechterhand Sarah die mee instaat voor de ontwerpen, lijkt Anne-Helena een nieuwe trend te gaan zetten in interieurland... Everybody should be mad about mats!

Momenteel presenteert Anne-Helena de nieuwe collectie voor 2016 op de Objet & Maison, volg haar op de voet via Facebook of Instagram

Namens Mad About Mats mochten wij maar liefst 2 matten weggeven via onze Facebookpagina*. Proficiat aan Sofie Goderis en Celisia Daelemans, jullie winnen allebei de mat naar jullie keuze! Sturen jullie ons even een mailtje? (hello@toldyouso.be) Dank iedereen voor deelname en een speciale dank aan Mad About Mats voor het mede mogelijk maken van deze giveaway!

* Deelnemers konden meedoen aan de giveaway via Facebook, door een reactie achter te laten op het bericht. Via Woobox werden vervolgens aselect 2 winnaars geselecteerd. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

DEEL DIT BERICHT

MEER INTERIOR + INSPIRATION, PLEASE! + SHOPPING